Покладання квітів з нагоди Дня пам’яті та примирення і 76-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відбулося в Ужгороді

3 роки ago admin 0

Минуло 76 років відтоді, коли скінчились найкровопролитніші бої у історії, але ми і понині згадуємо тих, хто поклав життя заради свободи, вшанувуємо їх пам’ять.

8 травня в Ужгороді відбулись урочисті заходи, присвячені Дню пам’яті та примирення та 76-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Згадати пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, хто віддав своє життя за свободу та незалежність нашої країни прийшли керівництво області,  представники оперативно-рятувальної служби, правоохоронні структури, військові, представники ветеранських організацій, волонтери та жителі міста.

Вже за традицією спочатку покладання вінків та квітів відбулися у підніжжя пам’ятника “Україна – визволителям”, що на українсько-словацькому кордоні та до пам’ятника “Добровольцям Закарпаття – учасникам другої світової війни”.

Завершилося дійство біля Вічного вогню на Меморіальному комплексі “Пагорб Слави”. У пам’ять полеглих героїв Другої світової війни і нинішніх борців за свободу та незалежність нашої держави пролунав  Дзвін перемоги, який є частиною проєкту меморіальних символів.

 

ГУ ДСНС України у Закарпатській області

DSC_0087.JPGDSC_0095.JPG

DSC_0100.JPGDSC_0106.JPG

DSC_0117.JPGDSC_0128.JPG