Проведено профілактичний рейд з метою виявлення та обстеження умов проживання сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах

5 років ago admin 0

7 травня 2019 року відбувся профілактичний рейд у складі працівників служби у справах дітей, управління соціального захисту населення, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Воловецького відділення поліції в с. Канора.

В ході якого було обстежено 2 сім’ї, де проживають та виховуються 4 неповнолітніх дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах, із них одна дитина зазнала психологічне насильство у сім’ї. З батьками та дітьми проводилися бесіди щодо попередження та усунення недоліків, що передували виникненню складних життєвих обставин.

В результаті заходу двох батьків попереджено та надано рекомендації щодо покращення умов проживання дітей, а одиноку матір притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.184 КУпАП, оскільки нею не створено належних умов для утримання та виховання дитини.

Також перевірено дві торгові точки стосовно реалізації спиртних напоїв та тютюнових виробів дітям, в результаті проведеної роботи порушень не виявлено.

 

 Начальник служби

у справах дітей М.Шуста

7 травня 2019 року відбувся профілактичний рейд у складі працівників служби у справах дітей, управління соціального захисту населення, центру …