5 тисяч нових дерев висадили в Кедринському лісництві

3 роки ago admin 0

Нові молоді ялини, ялиці білі, ясени звичайні  та клен-явори висадили на Тячівщині, а саме на території Кедринського лісництва. Дерева висадили під гаслом Всеукраїнської акції з озеленення «Створюємо ліси разом». До висадки дерев, крім лісівників та представників лісової охорони, долучилися школярі та представники органів місцевого самоврядування Усть-Чорнянської ОТГ.

Спільними зусиллями висадили 5 тисяч саджанців на площі 0,8 га.  Перед початком висадки майстри лісу провели спеціальний інструктаж по охороні праці, а також роз’яснили: як правильно висаджувати дерева, аби приживлюваність була максимально високою.  Опісля роботи директор ДП «Брустурянське ЛМГ» Василь Карпа подякував усім за плідну і корисну роботу спрямовану на примноження лісів у краї, а також вручив символічні подарунки усім діткам, що долучилися до озеленення.

Нові молоді ялини, ялиці білі, ясени звичайні  та клен-явори висадили на Тячівщині, а саме на території Кедринського лісництва. Дерева висадили під гаслом Всеукраїнської акції з озеленення […]