Колектив прокуратури Закарпаття долучився до еко-ініціативи «Створюємо ліси разом»

3 роки ago admin 0

Співробітники прокуратури зі всіх районів області, під головуванням заступниці керівника Закарпатської обласної прокуратури Оксани Ломакіної-Невідомої,  долучилися до озеленення Великоберезянського району. Пліч-о-пліч з працівниками державної лісової охорони, представниками управління ЗОУЛМГ  правоохоронці відтворили лісфонд.

Так на площі 0,7 га ДП «Великоберезнянське ЛГ» Чорноголівського лісництва в урочищі «Бачево» учасники еко-акції провели висадку ялиці, ялини, модрини, явора та ясеня. В загальному було висаджено близько 4 тисяч саджанців. Цим самим всі зробили певний внесок у покращення екологічного стану області, адже головне завдання – залишити наступним поколінням у спадок високоякісні та цінні насадження.

На початку висадки лісу головний лісничий ДП «Великоберезнянське лісове господарство» Ольга Олень провела інструктаж для тих, хто вперше саджає ліс, а директор Микола Кірик на правах господаря запросив усіх до праці – на благо лісу та України!

Співробітники прокуратури зі всіх районів області, під головуванням заступниці керівника Закарпатської обласної прокуратури Оксани Ломакіної-Невідомої,  долучилися до озеленення Великоберезянського району. Пліч-о-пліч з працівниками державної лісової охорони, […]