Рятувальники Закарпаття привітали ветеранів та пенсіонерів пожежної охорони з професійним святом (+фото, відео)

3 роки ago admin 0

Напередодні Дня пожежної охорони в Головному управлінні ДСНС України у Закарпатській області відбулись урочисті заходи з цієї нагоди. У залі зібрались ветерани та пенсіонери, які віддали не один десяток років на благо служіння українському народові у протидії із вогнем, та неодноразово доводили, що вони професіонали, із властивою їм найвищою порядністю та мораллю.

Вітаючи пенсіонерів та ветеранів пожежної охорони зі святом, начальник Головного управління ДСНС України у Закарпатській області Роман Гудак зазначив, що пожежна охорона та люди, які служили, служать та будуть служити цій почесній справі, неодноразово доводили свій професіоналізм, і понині багаторічною та наполегливою працею вносять вагомий внесок у розвиток пожежної справи нашої країни.

«Ви виховали цілу плеяду вогнеборців, які гідно продовжують найкращі традиції старших поколінь. Сьогодні наше завдання –  переймати ваш досвід та гідно й професійно виконувати обов’язок перед українським народом. Бажаю вам міцного здоров’я, добра та удачі. У нас в системі є цілі династії вогнеборців-рятувальників, тож давайте єдиною сім’єю нести й надалі наші основні цінності, продовжувати найкращі традиції минулих поколінь» – наголосив Роман Гудак у вітальній промові.

Далі, ветеранів й пенсіонерів пожежної охорони за сумлінне й високопрофесійне виконання службового обов’язку, особисту ініціативу і наполегливість та з нагоди Дня пожежної охорони нагородили відзнаками від  Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Також Роман Гудак вручив Почесну грамоту ДСНС України 16-річному волонтеру Максиму Іляшевичу. Попри свій юний вік, хлопець брав активну участь у пошукових роботах одного із заблукалих взимку туристів. Також хлопець зізнався, що подальшої  долі не уявляє собі без Служби порятунку.

У каплиці, на території Аварійно-рятувального загону спецпризначення, почесні гості запалили свічки та віддали данину шани колегам-вогнеборцям. Присутні мали можливість оглянути й сучасну техніку та бойове спорядження, яке зараз знаходиться на озброєнні пожежно-рятувальних підрозділів.

Опісля офіційної частини заходу учасники завітали до музейної кімнати Головного управління, де довго ділились спогадами про свої бойові будні й ліквідовані ними пожежі та надзвичайні події…

 

ГУ ДСНС України у Закарпатській області

ФОТОАЛЬБОМ

 

DSCF2339 копия.jpgDSCF2214 копия.jpg

DSC_0045 копия.jpgDSC_0054 копия.jpg

DSCF2100 копия.jpgDSC_0101 копия.jpg

DSC_0136 копия.jpgDSC_0122 копия.jpg

DSCF2195 копия.jpg