Школярі Тячівщини долучилися до акції «Створюємо ліси разом»

3 роки ago admin 0

На Закарпатті активно триває акція з озеленення «Створюємо ліси разом». У кожному куточку області в цей час висаджують тисячі нових дерев. Працю з озеленення з лісівниками розділяють і волонтери, представники органів місцевого самоврядування, еко-активісти  та молоде покоління. Найбільший захват від посадки дерев у школярів. Свій ліс вони також садять у кожному з районів краю. Зокрема, на території Дубівського лісництва Тячівського лісгоспу школярі спільно із лісівниками висадили 5 тисяч деревцят породи дуб, бук та ялина. Їх висадили на площі в 0,9 га в урочищі Бобер, що неподалік с.Красна.

Працівники лісгоспу провели інструктаж з техніки безпеки та показали, як правильно висаджувати посадковий матеріал. За нелегку та результативну працю лісівники вручили школярам подяки. Віриться, що такі практичні заняття на природі принесуть неабияку користь, моральне задоволення, примножать знання та розуміння про природу та лісівничу діяльність. А в майбутньому підростаючі ліси будуть гордістю учнів, які тут трудились, – зазначили під час висадки в державному підприємства «Тячівське лісове господарство».

 

На Закарпатті активно триває акція з озеленення «Створюємо ліси разом». У кожному куточку області в цей час висаджують тисячі нових дерев. Працю з озеленення з лісівниками […]