Стартував Конкурс ініціатив місцевих карпатських громад-2021

3 роки ago admin 0

Сьогодні, 30 березня 2021 року, голова Ужгородської районної ради Юрій Фрінцко прийняв онлайн-участь у офіційному оголошенні Конкурсу ініціатив місцевих карпатських громад-2021, що реалізується в межах проекту «Карпатська мережа регіонального розвитку».

Даний захід відбувся в онлайн-форматі на платформі Zoom та транслювався на Facebook-сторінці Асоціації «Єврорегіон Карпати-Україна».

Участь у заході взяли – заступник міністра розвитку громад та територій України Іван Лукеря, народний депутат України Ростислав Тістик, виконавча директорка Асоціації «Єврорегіон Карпати-Україна» Галина Литвин та керівники обласних та районних рад Карпатського регіону.

Конкурс ініціатив місцевих карпатських громад-2021, що реалізується в межах проекту «Карпатська мережа регіонального розвитку» вже відбуватиметься вдруге, та надасть можливості фінансування ініціатив територіальних громад у сферах історико-культурної і природної спадщини, розвитку туризму, безпеки, подолання наслідків COVID-19.

Проєкт «Карпатська мережа регіонального розвитку» реалізується за участі Міністерства розвитку громад і територій України, Асоціації «Єврорегіон Карпати-Україна», Закарпатської, Івано-Фанківської, Львівської та Чернівецької обласних державних адміністрацій та фінансується за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу у рамках виконання Угоди про фінансування Програми підтримки секторальної політики – Підтримки регіональної політики України.

У 2020 році у межах Конкурсу було реалізовано 78 проектів.

Заявки та ініціативи із Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської та Чернівецької областей приймаються до 30 квітня ц.р.

Вже цієї п’ятниці (02.04.2021 р.) буде проведено навчання з підготовки проєктів, та ознайомлено з усіма деталями конкурсу! Зареєструватися до участі можна за посиланням https://cutt.ly/KKI_registration