У книзі «Творчі податківці 1990-2020» представлені двоє закарпатських ветеранів податкової служби

3 роки ago admin 0

У Головному управлінні ДПС у Закарпатській області відбулося урочисте вручення книги «Творчі податківці 1990-2020». Книга присвячена 30-тій річниці Державної податкової служби України, ініціювала її видання громадська організація «Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПС України». Закарпатську область у книзі представляють Марта Волощук – голова Ради місцевого осередку громадської організації «Всеукраїнської асоціації ветеранів ДПСУ» та Ніна Сілецька – ветеран податкової служби.

Марта Волощук активно веде просвітницьку роботу серед молоді щодо роз’яснення податкового законодавства, викладає у вишах податкове та юридичне право. В результаті співпраці із податковими органами області, спілкою аудиторів, федерацією професійних бухгалтерів і аудиторів, голова Ради місцевого осередку громадської організації «Всеукраїнської асоціації ветеранів ДПСУ» підготувала та видала підручники «Податкова реформа — 2015», «Податкова реформа 2016» та навчальний посібник «Податкове право».

Ніна Сілецька, перебуваючи на заслуженому відпочинку, приділяє свій вільний час захоплюючому хобі – вишиває мініатюри, натюрморти, квіткові композиції та пейзажні картини. Свої роботи вона представляла на обласному конкурсі творчих робіт ветеранів-пенсіонерів, і вони були відзначені дипломом та премією.

– Праця податківця – важка і відповідальна. Щодня доводиться відстоювати інтереси держави і суспільства, нерідко жертвуючи задля цього вільним часом особистого життя. Чудово, що наші ветерани займають таку активну громадянську позицію та розвивають свої таланти, – зазначив Ілля Матьола – начальник Головного управління ДПС у Закарпатській області, вручаючи книги своїм колишнім колегам.

«Дуже добре, що було ініційовано цей проект і видано книгу «Творчі податківці 1990-2020». Таким чином, ми можемо дізнатись більше про талановитих і здібних особистостей, які працюють у податковій службі», – наголосив Ілля Матьола. Він побажав ветеранам натхнення, а також подальшої реалізації власних наукових та творчих здобутків.

ДПС у Закарпатській області