Підвищення професійної компетентності педагогів професійної освіти

3 тижні ago admin 0

Педагогічні працівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти області обирають різні суб’єкти підвищення кваліфікації та форми навчання для вдосконалення педагогічної і фахової майстерності, професійних знань, умінь та навичок.При цьому використовують усі види підвищення кваліфікації, у тому числі участь у семінарах-практикумах, майстер-класах та стажування. Одним із напрямів діяльності навчально-практичних центрів, створених на базі ЗП(ПТ)О області, є саме проведення стажування майстрів виробничого навчання з метою вивчення сучасних виробничих технологій.

2 лютого завершили стажування педагогічні працівники закладів професійної освіти у Навчально-практичному центрі сучасних технологій харчування та ресторанного сервісу Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування. Відповідно до програми слухачі ознайомилися з прогресивними підходами до організації технологічного процесу на підприємствах громадського харчування, новітнім технологічним устаткуванням, сучасними технологіями приготування страв.