Лісівники Мокрянського лісомисливгоспу успішно захистили проекти лісових культур

3 роки ago admin 0
Почалася весняна пора. Для лісівників ДП «Мокрянське ЛМГ» – це старт клопіткої роботи. Так, вони вже приступили до реалізації заходів з відновлення лісів, попередньо запроектувавши ділянки минулорічних та цьогорічних зрубів.
Відтак, днями, в адмінбудівлі Буштинського лісництва ДП «Брустурянське ЛМГ» був проведений захист проетків лісових культур за участю спеціалістів Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства та науковців.
Він проводиться щорічно і на серйозному рівні, в ньому беруть участь ветерани лісового господарства та професіональні фахівці лісової справи. Цього року у засіданні Лісокультурної ради брали участь Фелікс Гербут, старший науковець Закарпатського відділення Українського науково-дослідного інституту гірського лісівництва, Василь Феннич, в.о. директора НПП «Зачарований край».
У 2021 році Мокрянським лісомисливським господарством заплановано провести лісовідновлення на площі майже 210,0 га. Для забезпечення якісного лісовідновлення в лісових розсадниках підприємства вирощується стандартний садивний матеріал (сіянців головних та супутніх лісоутворюючих порід), а саме: ялина європейська, бук лісовий, модрина, дуб скельний, ясен звичайний, бук, клен явір, та інші.

Почалася весняна пора. Для лісівників ДП «Мокрянське ЛМГ» – це старт клопіткої роботи. Так, вони вже приступили до реалізації заходів з відновлення лісів, попередньо запроектувавши ділянки […]