Співпраця Ужгородської районної ради з Центром надання безоплатної правової допомоги

3 роки ago admin 0

Сьогодні, 27 січня, відбулася робоча зустріч голови Ужгородської районної ради Юрія Фрінцка із директором Ужгородського місцевого Центру з надання безоплатної правової допомоги Михайлом Давиденко та начальником відділу правопросвітництва та надання правової допомоги Центру Марією Бецко.

Під час зустрічі йшлося про правову свідомість громадян, які відчули на собі процес реформи децентралізації, про процес реорганізації Перечинської та Великоберезнянської районних рад, про бюджет району та його подальше наповнення, про надання безоплатної правової допомоги населенню Ужгородського району, тощо.
Співпраця та обмін досвідом з органами місцевого самоврядування – це запорука спільного успіху у питаннях надання якісних юридичних послуг для населення. Тому, для посилення правової спроможності та правових можливостей територіальних громад, учасники зустрічі домовилися про підписання Меморандуму про співпрацю між Ужгородської районною радою та Центром з надання безоплатної правової допомоги. Це дасть змогу залучити більше ресурсів для роботи і сприяєтиме прогресу та розвитку діяльності Центру.