"UA: Закарпаття" про виставу "У полоні Снігової королеви"

3 роки ago admin 0

Як розповіла режисерка-постановниця вистави Лариса Білак, під час новорічно-різдвяних свят казку більше не повторюватимуть через карантинні обмеження. 

 

Роль Герди у виставі “У полоні Снігової королеви” зіграла актриса театру Олеся Дзуринець. Вона розповіла, що це була перша роль, з якої розпочалася її робота у театрі.

“Я тоді ще була маленькою дівчинкою, це зараз доводиться брати на себе одіяло дівчинки, бо я вже доросла жінка, але нічого в цій ролі для мене складного немає”, — сказала актриса.

Отаманку з розбійниками зіграла Кароліна Білак. За словами актриси, в театрі вона грає різноманітні ролі, але до вподоби їй характерні ролі.

“Тут показано, що є розбійники, які грабують. Але все одно, там видно, що мати-отаманка любить свою дочку, яка б вона не була. Говориться, що дітей треба любити, заохочувати, обожнювати, і все буде гаразд. Місія моя у такій ролі”, — розповіла Кароліна Білак.

Снігову королеву зіграла режисерка-постановниця вистави Лариса Білак. “Це моя найулюбленіша казка з дитинства, — сказала вона, — і я все життя мріяла зіграти Снігову королеву. Я її зіграла, казку поставила, місію, як режисерки виконала”.

Восьмирічна Ксенія Сошнікова прийшла на виставу разом з сестрою Олександрою. Каже: сподобалися Снігова королева, Кай та Герда.

“Актори дуже гарно зіграли свої ролі, звукорежисери також, — сказала її сестра, Олександра. — Вистава мені сподобалась. Там показано, що гроші це не головне, а головне це сім’я і потрібно мати інші цінності, окрім грошей”.

Тривала вистава “У полоні Снігової королеви” 1 годину 15 хвилин. Участь у ній взяли 20 акторів Закарпатського драмтеатру.