Привітання начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослава Щербея з Різдвом Христовим!

3 роки ago admin 0

Різдво – це особливий день, який для кожного уособлює щось своє. В першу чергу, це тепле сімейне свято, час, щоб побути з рідними та згадати про традиції, зібратися за святковим столом, а ще – поколядувати. Від усього серця радий привітати усіх вас зі святом, що добром, надією і родинним теплом зігріває наші серця – Різдвом Христовим!

Нехай різдвяна зірка запалає в серці кожного й розпалить вогонь віри, надії та любові. Нехай рідні та близькі завжди будуть поруч, живі та здорові. Обійміть їх, скажіть найважливіші слова та забудьте про чвари. Нехай мир і злагода оселяться в домівці кожного з вас.

Нехай Різдво згуртує усіх нас – і тих, хто зустрічає це свято в дружньому сімейному колі, і тих, хто знаходиться далеко від рідної домівки. Бажаю вам, дорогі друзі, щастя, добра і злагоди, щоб благодатне світло Різдвяної зірки осяяло ваші серця та оселі великою духовною радістю, подарувало тепло спілкування у колі найдорожчих людей, надихнуло на нові благородні справи задля  розвитку та процвітання нашого краю. Хай в кожній родині панує мир і спокій.

Христос народжується!

Славімо його!

Начальник Управління                                                                                    Мирослав ЩЕРБЕЙ