Звіт по оздоровленню у 2020 році!

3 роки ago admin 0

Літо – час оздоровлення дітей. Організація літнього оздоровлення та відпочинку має велике значення для відновлення сил, поліпшення стану здоров’я дітей.

 

Літньої пори діти максимально повинні бути на свіжому повітрі, на майданчиках. Адже саме тут відбуваються основні оздоровчі моменти. Використати цей період необхідно дбаючи про повноцінне загартування повітрям, сонцем і водою. Ці природні чинники треба задіювати помірковано, не забуваючи про основні вимоги до загартувальних процедур: системність, послідовність, регулярність, урахування стану здоров’я та емоційного ставлення дитини до оздоровчих процедур.

 

Оздоровлення дітей у літній період – складова частина роботи відділу охорони  здоров’я, соціального захисту населення та у справах дітей Перечинської міської територіальної громади. Починаючи з серпня місяця 2020 року  було розпочато роботу щодо організації оздоровлення та літнього відпочинку дітей.

 

2 дітей із багатодітних родин були направлені до дитячого закладу на оздоровлення та відпочинок на X тематичну зміну до державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія» – м.Одеса.

 

1 дитина-сирота була направлена до державної установи МДЦ «Артек» – с.Пуща Водиця Київської області.

 

3 дітей із багатодітних родин були направлені до «Дитячого оздоровчого табору «Зачарована долина»», що знаходиться у с.Осій Іршавського району Закарпатської області.

 

Всі діточки були оздоровлені БЕЗКОШТОВНО.

 

Спеціалістами відділу і надалі буде проводитися цілеспрямована робота направлена на забезпечення літнього відпочинку та оздоровлення дітей, особливо соціально-вразливих верств населення. 

 

Проведення літнього оздоровлення  в нашому відділі  підпорядковане окремому  плану роботи і є пріоритетним на 2021 рік.

 

Слова вдячності хочеться висловити директору Сімерської гімназії – Тимко Ксенії Андріївні за активну співпрацю щодо організації роботи із літнього відпочинку дітей.