НА ВОЛОВЕЧЧИНІ Й НАДАЛІ УСПІШНО РЕАЛІЗОВУЮТЬ ПРОЦЕС ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЖИТЛОМ ДІТЕЙ-СИРІТ, ДІТЕЙ, ПОЗБАВЛЕНИХ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ, ОСІБ, З ЇХ ЧИСЛА

3 роки ago admin 0

Відповідно до Порядку та умов надання у 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затверджених постановою КМУ від 15 листопада 2017 року №877 (в редакції постанови КМУ від 01 червня 2020 року № 515), 9 дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, особам з їх числа Воловецького району призначено грошову компенсацію для придбання власного житла в сумі по 348750,00 грн. кожному.

Кошти даної грошової компенсації протягом листопада-грудня 2020 року зараховані особам на рахунки з спеціальним режимом використання у банку і можуть бути використані протягом року з дня зарахування.

Управлінням соціального захисту населення райдержадміністрації у грудні 2020 року вже придбано житлові квартири  у смт Воловець для двох осіб з числа дітей, позбавлених батьківського піклування.

Вітаємо їх з отриманням житла та дякуємо усім, хто долучився до реалізації мрії про власну оселю!

Відповідно до Порядку та умов надання у 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, …