Закарпатські рятувальники привітали дітей Часлівецької школи-інтернат з днем Святого Миколая

3 роки ago admin 0

17 грудня, напередодні дня Святого Миколая-Чудотворця, за багаторічною традицією закарпатські рятувальники із подарунками та вітаннями завітали до вихованців Часлівецької загальноосвітньої спеціальної школи-інтернат I-II ступеня Закарпатської обласної ради, що в Ужгородському районі.

Від імені усього колективу оперативно-рятувальної служби краю начальник відділу персоналу Олександр Беcпалько вручив усім 45 вихованцям подарунки й побажав дітлахам рости здоровими й гарно навчатися. А педагогам, у свою чергу, терпіння й натхнення в роботі.

Діти щиро дякували за подарунки, які принесли їм радісний настрій та веселий сміх й віддячили за святковий настрій пісенними виступами та віршами про Святого Миколая.

У свою чергу, директор спеціалізованого навчального закладу Михайло Михайлочко від імені усього педагогічного колективу подякував рятувальникам за те, що вони вже понад десяток років не забувають про їхніх вихованців та дарують хоча і невеличку, але радість, і постійно допомагають і підтримують їх.

DSC_0152.JPG   DSC_0154.JPG

DSC_0175.JPG   DSC_0183.JPG

DSC_0187.JPG

У ДСНС України у Закарпатській області