На Воловеччині відбулися змагання за Кубок України з армспорту

3 роки ago admin 0

12, 13 грудня у смт Воловець відбулися змагання за Кубок України з армспорту. Змагання такого масштабу Воловеччина спостерігала вперше. Дійства проходили в нещодавно відреставрованій під спортивний комплекс будівлі колишнього кінотеатру завдяки програмі Президента України «Велике будівництво».

На змаганнях були присутні представники 13 областей, близько 200 учасників. Основним організатором видовища була федерація Закарпатської області з армспорту на чолі з Богданом Лехманом. Богдан є чемпіоном України (2019 в м.Одеса), а його донька Богдана – чемпіонка світу (титул виборювала в Румунії).

Привітати спортсменів з відкриттям змагань за Кубок України прийшли народний депутат України Михайло Лаба, в.о. голови райдержадміністрації Іван Понзель, Воловецький селищний голова Михайло Попелич. Звичайно гості були не з порожніми руками і спорткомплекс ще й отримав чудові подарунки – спортінвентар.

Слід зазначити, що  спортсмени Закарпатської збірної вибороли призові місця практично у всіх вагових категоріях. Вітаємо!

Проведення такого чемпіонату на Воловеччині  це беззаперечно історична подія. Це насамперед популяризація здорового способу життя, а також популяризація нашого верховинського краю на всеукраїнському рівні.

Особлива повага всім тим хто підтримує та реалізовує такі  значимі для сьогодення проекти .

12, 13 грудня у смт Воловець відбулися змагання за Кубок України з армспорту. Змагання такого масштабу Воловеччина спостерігала вперше. …