ПЕРША СЕСІЯ ВІДБУДЕТЬСЯ 19 ЛИСТОПАДА

3 роки ago admin 0

   18 листопада 2020 року першу сесію Воловецької об"єднаної громади призначено на завтра.

   Як і було вирішено під час мирної маніфестації нашої громади від 12 листопада, продовжуємо публікації на дану тему під гаслом: "ГРОМАДА – це ВИ: жителі Канори, Гукливого, Скотарського, Воловця" на фоні адміністративної будівлі громади, під стінами якої відбулися події.      

    На даний час термін проведення першої сесії Воловецької селищної об"єднаної територіальної громади, призначений Територіальною виборчою комісією на вашу вимогу, не змінився, вона відбудеться 19 листопада о 14:00 годині. Це добра новина.

   Разом з тим не змінилося і бажання тих, хто програв вибори, завадити обраному вами голові обєднаної громади сформувати свою команду. Зважаючи на це, та для запобігання непередбаченим "сюрпризам" громада знову збирається на мирну маніфестацію під стінами селищної ради, щоб продовжити захист своїх інтересів і підпримати новообраного очільника громади.

   Нагадуємо громаді, що дозвіл для цього не потрібен, але інформування селищної ради про час проведення такої маніфестації є обов"язковим, цього вимагає чинне законодавство. Просимо його не порушувати.