Лісівники Закарпаття отримати новенький екскаватор

3 роки ago admin 0

Учора, 4 листопада, на базі Мукачівського держлісгоспу працівникам Ясінянського лісомисливгоспу вручено ключі від новенького екскаватора.

Так заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації Віталій Цвігун спільно з головним лісничими Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Ігорем Коцуром передали на баланс державного підприємства «Ясінянське лісомисливське господарство» новенький екскаватор гусеничний JCB JS 205 LC.

Директор ДП «Ясінянське ЛМГ» Ігор Піпаш зазначив, що завдяки новій техніці- екскаватору лісівники матимуть змогу відновити пошкодженні внаслідок повені об’єкти лісової інфраструктури, а також збудувати нові, які забезпечать можливість оперативного реагування на надзвичайні ситуації в лісфонді та прийдуть на допомогу місцевому населенню.

Зазначений екскаватор було придбано за кошти резервного фонду державного бюджету для здійснення заходів щодо подолання наслідків стихійного лиха, що мало місце в червні 2020 в т.ч. на території Закарпатської області.

Екскаватор придбано за результатами проведення закупівлі у відповідності до Закону України «Про публічні закупівлі» за ціною 3 499 000,00 грн. з ПДВ.

Прес-служба Закарпатського ОЛУМГ

Учора, 4 листопада, на базі Мукачівського держлісгоспу працівникам Ясінянського лісомисливгоспу вручено ключі від новенького екскаватора. Так заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації Віталій Цвігун спільно з […]