Про проведення громадського обговорення

3 роки ago admin 0

5e7494cf4fc9c626206052Департаментом  освіти і науки обласної державної адміністрації наказами від 29.09.2020 № 131 „Про проведення І, ІІ, ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2020/2021 навчальному році” та  від 16.10.2020 № 141 „Про проведення ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка у 2020/2021 навчальному році” затверджено графіки проведення відповідних етапів інтелектуальних змагань учнівської молоді.

 

Епідеміологічна ситуація в регіоні дозволила провести перші етапи зазначених олімпіад та конкурсу.

Однак  відповідно до протоколу № 40 позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося 30 жовтня  2020 року, до „червоної” зони віднесено міста Ужгород, Берегово, Ужгородський, Великоберезнянський, Перечинський райони, а в інших адміністративно-територіальних одиницях спостерігається підвищення рівня захворюваності на COVID-19.

У зв’язку із зазначеним та з метою запобігання подальшому поширенню гострої респіраторної хвороби серед учасників освітнього процесу департамент освіти і науки обласної державної адміністрації виносить на громадське обговорення питання доцільності проведення ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів і конкурсів, у тому числі  мовно-літературних.

Просимо вивчити думку педагогічних колективів, батьківської громадськості, інших зацікавлених сторін щодо зазначеного вище питання та надати свої пропозиції на електронну адресу департаменту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 до 12 години 5  листопада 2020 року для узагальнення і прийняття відповідного рішення.

За матеріалами сайту департаменту освіти і науки облдержадміністрації


    Подiбнi новини

    Запитайте омбудсмена — прямий ефір про школу

    admin 4 роки ago
    У вас є запитання про роботу в школі? Конфліктні ситуації чи незрозумілі процедури? Ми готуємо ефір з Сергієм Горбачовим — першим українським омбудсменом. Ставте свої питання в формі реєстрації та... Читати далi

    З Днем науки!

    admin 4 роки ago
    Шановні колеги, з Днем науки! Як ніхто інший, усі ви є тими, хто творить науку, й заслуговуєте на шану за це! Усім – щира вдяка! Успіхів і благополуччя Вам... Читати далi