Лісівники Верхньогірського лісгоспу долучилися до акції з озеленення “Один мільйон дерев за 24 години”

4 роки ago admin 0

Учора працівники Верхньогірського лісового господарства посадили 2000 ялиночок, заклавши плантацію новорічних ялинок.

Таким чином лісівники Міжгірського району долучилася до акції «1 000 000 дерев за 1 день» у рамках глобального екологічного проєкту «Озеленення України». Це частина глобальної ініціативи з висаджування дерев у 100 країнах світу.

«Акцію було заплановано провести у березні, але через пандемію COVID-19 її перенесли на осінь. Хоча пандемія ще не відступила, однак сьогодні все-таки відбувається висадка дерев. Ми дотримуємося всіх протиепідемічних заходів і водночас робимо корисну справу. Лісівники постійно висаджують дерева на зрубаних площах, а сьогодні заклали плантацію новорічних ялинок, щоб дерева згодом радували малечу на Новорічно-різдвяні свята. Так, озеленення проходило у Соймівському лісництві (кв.98/17) на площі 0,7 гектари. Ця акція є надзвичайно важливою, адже висадка дерев – це найпростіший і найдієвіший спосіб боротьби з кліматичними змінами, які відчувають всі. Ліс треба берегти, адже це легені нашої планети», – зазначила директор Верхньогірського лісгоспу Марія Плиска-Галатиба.

Учора працівники Верхньогірського лісового господарства посадили 2000 ялиночок, заклавши плантацію новорічних ялинок. Таким чином лісівники Міжгірського району долучилася до акції «1 000 000 дерев за 1 […]