Лісівники ДП «Ясінянське ЛМГ» внесли свою лепту в загальнодержавне озеленення

4 роки ago admin 0

Лісівники ДП «Ясінянське ЛМГ» внесли свою лепту в спільну загальнодержавну справу з глобального озеленення України – «1 000 000 дерев за 24 години».

На території лісового фонду підприємства до екологічної акції доєдналися 92 учасники, серед яких вихованці шкільних лісництв, учні місцевих шкіл, вчителі, лісівники та місцеві мешканці. Роботи з висадки саджанців одночасно проводилися у п’яти лісництвах підприємства. Спільними зусиллями було висаджено 18,355 тис саджанців ялини, ялиці, бука, клена-явора,модрини,ясена, дугласії та ільма гірського на площі 3,7 га.

Перед початком екоакції для всіх учасників був проведений інструктаж щодо дотримання техніки безпеки та оголошено правила висадки саджанців. Незважаючи на дощову прохолодну погоду під час проведення акції панувала дружня атмосфера зігріта теплими посмішками і приятельськими розмовами її учасників.

Щиро дякуємо всім хто взяв участь і зробив свій особистий внесок у примноження лісів нашої держави.

Лісівники ДП «Ясінянське ЛМГ» внесли свою лепту в спільну загальнодержавну справу з глобального озеленення України – «1 000 000 дерев за 24 години». На території лісового […]