Акція “Озеленення Закарпаття” в рамках проекту “Озеленення України” відбулась і на Великоберезнянщині.

4 роки ago admin 0

У суботу, 17 жовтня, державне підприємство «Великоберезнянське лісове господарство» долучилося до участі в акції “Озеленення Закарпаття” в рамках проекту “Озеленення України”  ініційованої Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України спільно з Державним агентством лісових ресурсів України та благодійною організацією @«Благодійний фонд «Озеленення України».

Було озеленено території дошкільних та шкільних навчальних закладів, місця відпочинку та контор лісництв. На заклик лісівників зголосились молодше покоління Чорноголівського дитсадочку та учнівська молодь Жорнавської та Костринської ЗОШ. Колективна співпраця допомогла висадити та озеленити подвір’я шкільних та дошкільних закладів, контор лісництв та місця відпочинку такими породами як ялиця Дугласія, модрина європейська, сосна звичайна, гібіскус сірійський, лавровишня, туйовик, туя форми золотиста. Маленькі деревцята будуть рости і радувати всіх, а щасливі і радісні обличчя на фото розкажуть більше, ніж слова.

Керівництво ДП «Великоберезнянський лісгосп» щиро дякує всім хто долучився до проведення даної акції “Озеленення Закарпаття” в рамках проекту “Озеленення України”.

У суботу, 17 жовтня, державне підприємство «Великоберезнянське лісове господарство» долучилося до участі в акції “Озеленення Закарпаття” в рамках проекту “Озеленення України”  ініційованої Міністерством захисту довкілля та […]