На Закарпатті для боротьби з браконьєрами за І квартал залучили 1260 осіб

6 років ago admin 0
Фахівцями лісового та мисливського господарства, а саме спеціалістами з державної лісової охорони у Закарпатській області від початку року проводиться комплекс заходів із охорони держлісфонду і регулювання чисельності хижих і шкідливих для мисливського господарства тварин.

Як повідомив головний спеціаліст відділу лісового та мисливського господарства ЗОУЛМГ Роман Соболівський, рейди по боротьбі з браконьєрством проводяться у всіх державних лісових господарствах, підпорядкованих Закарпатському обласному управлінню лісового та мисливського господарства. У результаті від початку року групами мисливців було проведено понад 347 рейдів та залучено 1260 осіб.

Лідерами за результатами І квартал 2018 року за кількістю рейдів виступають наступні лісові та лісомисливські господарства: ДП «Довжанське ЛГ» – 41; ДП «Ужгородське ЛМГ» – 36; ДП «Перечинське ЛГ» – 34 рейди; ДП «Міжгірське ЛГ» –26 та ДП «Свалявське» – 25

На порушників складено 18 протоколів про адміністративні правопорушення та направлено їх на розгляд до правоохоронних органів. Для порівняння у 2017 році за поточний період було складено 38 протоколів, при цьомц загальна кількість рейдів становила 1645.

Найближчим часом також заплановано проведення низки заходів, спрямованих на посилення охорони мисливських ресурсів і середовища проживання тварин у держлісфонді Закарпатської області.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Фахівцями лісового та мисливського господарства, а саме спеціалістами з державної лісової охорони у Закарпатській області від початку року проводиться комплекс заходів із охорони держлісфонду і регулювання […]