Вітання в.о. голови РДА І. Понзеля з Днем захисника України

4 роки ago admin 0

Шановні воїни, ветерани війни і військової служби,

захисники рідної землі!

Від щирого серця вітаю вас з визначною датою в історії нашої держави – Днем захисника України.

Це свято увібрало в себе багаті й славні козацькі традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії. Цього дня ми знову повертаємося пам’яттю і серцем до грізних і незабутніх сторінок минулого, щоб ще раз осягнути, кому зобов’язані мирним небом над головою, можливістю жити і ростити дітей та онуків.

Подвиг захисників України – це та велика і велична правда історії, яку нікому і ніколи не вдасться спотворити і перекреслити. Це – постійна школа виховання молоді, взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина, наочне свідчення єдності всіх поколінь нашого народу.

Дорогі земляки, захисники України усіх поколінь, від щирого серця бажаю вам здоров’я, завзяття, сили та єдності на цьому шляху. Нехай це свято відважних і патріотичних людей завжди буде мирним і радісним! Бажаю усім сили та мужності, добробуту й родинної злагоди, віри в щасливе майбутнє Української держави.

З повагою,

в.о. голови райдержадміністрації                                          Іван Понзель

Шановні воїни, ветерани війни і військової служби, захисники рідної землі! Від щирого серця вітаю вас з визначною датою в …