Начальник Закарпатського ОУЛМГ: «Невдовзі будуть вирішені кадрові призначення і в Ужгородському лісгоспі й на лісництвах»

3 роки ago admin 0
З робочим візитом до ДП «Ужгородського лісгоспу» завітав начальник Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Віктор Яковець. Разом із головним лісничим підприємства Валентином Геккером начальник познайомився із колективом підприємства, оглянув територію та адмінбудівлю після капітального ремонту, який був зроблений у 2019 році.
 
Опісля начальником управління було розглянуте питання щодо фінансово-господарського стану підприємства та виконання планових показників.
 
Було обговорення щодо кадрових призначень. Особливо що стосується питання лісничих:
 
«Лісничий – це та людина, від якої залежить як економіка підприємства, так і робота в лісі – за все це відповідає лісничий. Якщо на місці немає людини, яка бере на себе відповідальність, то і немає того, хто відповідатиме за такі дії, як рубка, лісовідновлення, поставка дров населенню і школам, фінансові показники, зарплати. Тому невдовзі будуть вирішені кадрові призначення і в Ужгородському лісгоспі й на лісництвах», – заявив Віктор Яковець.
 
Також під час візиту в Ужгородський лісгосп очільником галузі була приділена увага на постійні звернення щодо ніби-то незаконних рубок, які висвітлюються в мережі інтернет: «Зі свого боку я гарантую допомогу та підтримку в розвитку лісового господарства та наведенню порядку. Ми маємо займатися лісовідтворенням, охороною лісу та збереженням лісових насаджень Закарпаття».

З робочим візитом до ДП «Ужгородського лісгоспу» завітав начальник Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Віктор Яковець. Разом із головним лісничим підприємства Валентином Геккером начальник […]