Для безпечного проведення місцевих виборів рятувальники перевіряють об’єкти майбутніх виборчих дільниць

4 роки ago admin 0

Невдовзі вибори, тож рятувальники Закарпаття приділяють максимум уваги об’єктам, що будуть задіяні до процесу волевиявлення громадян, здійснюючи їх перевірки на відповідність вимогам пожежної та техногенної безпеки.

Такі профілактичні заходи проходять на всій території держави, у тому числі і на Закарпатті. Зокрема, сьогодні фахівці Ужгородського міськрайонного відділу ДСНС перевірили приміщення, де буде працювати Ужгородська територіальна виборча комісія. Захід відбувся за участі представників засобів масової інформації.

Особлива увага приділялася стану утримання евакуаційних шляхів та виходів, справності обладнання протипожежного водопостачання, наявності первинних засобів пожежогасіння та відповідної документації. Окрім того, з персоналом та керівництвом об’єкта рятувальники провели інструктажі з пожежної безпеки, під час яких наголосили на важливості правильного розміщення кабін для голосування, утриманні незамкненими всіх евакуаційних виходів та забороні зберігання на дільницях горючих чи вибухонебезпечних речовини.

Наостанок членам виборчих комісій розповіли про порядок дій у разі виникнення пожежі та нагадали правила користування первинними засобами пожежогасіння.

У ДСНС України у Закарпатській області

DSC_0100.JPGDSC_0092.JPG

DSC_0105.JPGDSC_0120.JPG

DSC_0110.JPG