Мати-Героїня – звання почесне

6 років ago admin 0

Днями голова районної державної адміністрації В. Є. Рогова зустрілася з багатодітною мамою Г. В. Щербей із села Пашківці. Керівник району повідомила, що за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку Указом Президента України від 11 травня 2018 року № 121/2018 почесне звання „Мати-героїня” присвоєно Ганні Василівні Щербей. Голова РДА подякувала жінці за терпіння та мужність. – Саме ви виховуєте майбутнє України. Державне піклування про вас з кожним роком поліпшуватиметься. Будьте певні, що влада робитиме все, щоб покращити турботу про багатодітних матерів.

Затим від імені Президента України та за дорученням голови обласної державної адміністарції Валентина Євгенівна виконала приємну місію вручення посвідчення про присвоєння почесного звання „Мати-героїня” та нагрудного знака.

Голова районної державної адміністрації цікавилася умовами проживання та проблемами, які турбують Г. В. Щербей. Сьогодні вона проживає у приміщенні, яке належить ДП „Воловецьке лісове господарство”. Власним коштом відремонтувала його, разом з чоловіком замеблювали будинок, у якому проживає. Але вже протягом вісімнадцяти років не може приватизувати його. Голова РДА пообіцяла вивчити це питання разом з керівником ДП „Воловецьке лісове господарство” В. В. Росолом і якнайскоріше вирішити цю проблему.

Й. Бігарій

Днями голова районної державної адміністрації В. Є. Рогова зустрілася з багатодітною мамою Г. В. Щербей із села Пашківці. Керівник …