У рамках масштабного озеленення на Свалявщині з’явиться плантація новорічних ялинок

4 роки ago admin 0
На території ДП «Свалявське ЛГ», 17 жовтня, в Ганьковицькому лісництві (квартал 10 виділ 9), відбудеться акція  із закладення плантації новорічних ялинок — ялини європейської. Захід приурочений до Всеукраїнської акції «1 000 000 дерев за одну добу».
 
Так відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння та співробітництво підписаного 09.09.2020 року між Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України , Державним агентством лісових ресурсів України і Благодійною організацією «Озеленення України», ДП «Свалявське ЛГ» приєднається до акції осінньої висадки 1 000 000 дерев. Метою даної акції є об’єднання громадськості заради відновлення екосистеми.
 
Всі хто бажає долучитися до Акції та разом із професійними лісівниками посадити своє дерево, дзвоніть для реєстрації та приходіть на місце проведення заходу. Головний лісничий Хомишинець Назар – 0663413668
 
Початок о 10.00
 
Під час участі в Акції «Озеленення України» дотримуйтесь обмежень викликаних необхідністю недопущення поширення коронавірусу COVID-19.

На території ДП «Свалявське ЛГ», 17 жовтня, в Ганьковицькому лісництві (квартал 10 виділ 9), відбудеться акція  із закладення плантації новорічних ялинок — ялини європейської. Захід приурочений […]