Працівники транспортної відділу міськради та ужгородські перевізники взяли участь у нараді правоохоронців, присвяченій безпеці громадян

6 років ago admin 0

17 серпня в Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області відбулася міжвідомча нарада з автоперевізниками, в якій взяли участь керівники обласного управління Укртрансбезпеки, Управління патрульної поліції області, працівники відділу транспорту, зв’язку та державних закупівель Ужгородської міської ради, ужгородські перевізники, а також понад два десятки підприємців з усієї області, які займаються автоперевезенням пасажирів.

Зустріч відбулася в рамках спецоперації «Перевізник». Нагадаємо, що вона проходить відповідно до доручення Міністерства внутрішніх справ і на всіх автошляхах України посилилася перевірка автомобільного транспорту, що надає послуги з перевезення пасажирів, – інформує офіційний сайт Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

З вступним словом до учасників наради звернувся начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковник поліції Роман Стефанишин. Керівник поліції краю наголосив, що основна мета зібрання – посилення порядку в сфері пасажирських автоперевезень області й забезпечення безпеки громадян.

В.о. начальника обласного Управління патрульної поліції Валерій Найман розповів присутнім про результати спецоперації «Перевізник», зокрема про виявлені правоохоронцями порушення вимог законодавства під час перевезення пасажирів автобусами та маршрутними таксі. Керівник наголосив, що в разі виявлення системних порушень у майбутньому до автоперевізників будуть вживатися відповідні санкції, аж до позбавлення права на перевезення пасажирів.

Про найбільш типові порушення під час здійснення автоперевезень розповіли заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП в Закарпатській області Олександр Приходько та т.в.о. начальника відділу безпеки дорожнього руху обласного управління патрульної поліції Олександр Ковальчук.

На завершення учасники домовилися проводити аналогічні зустрічі щоквартально.