ЛІСОВУ ГАЛУЗЬ ЗАКАРПАТТЯ ОЧОЛИВ ВІКТОР ЯКОВЕЦЬ

4 роки ago admin 0

Сьогодні, 26 вересня, Голова Державного агентства лісових ресурсів України Василь Кузьович представив нового очільника Закарпатського ОУЛМГ. Ним став колишній директор ДП «Хотинське ЛГ» Віктор Яковець.

На представленні були присутніми голова Закарпатської ОДА Олексій Петров, директори держлісгоспів Закарпаття, колектив управління, преса та представники громадськості.

У ході зустрічі з працівниками апарату управління та директорами держлісгоспів краю очільник лісової галузі України Василь Кузьович відзначив:

«Сьогодні я прибув на Закарпаття з двома папками – одна містить матеріали з недоліками, які накопичилися в області, а друга присвячена сьогоднішній події. Основним багатством Закарпаття є його люди та ліси. Це одна з найбільш лісистих областей України, де ліси займають понад 50 відсотків загальної площі. Разом з тим проблеми, які накопичились у галузі, викликають занепокоєння всієї Україні. Сьогодні нарешті ми на цьому поставимо крапку. Хочу, щоб про Закарпатське ОУЛМГ говорили з гордістю, адже можливостей у прикордонної області багато. Закликаю всіх у пріоритет ставити надання позитивної динаміки галузі, повернення авторитету працівникам лісового господарства, а також якісну і злагоджену роботу на благо закарпатського лісу».

Під час представлення нового очільника Василь Кузьович відзначив, що призначив справжнього фахівця, лісівника, який досконало знає галузь, бо працював на різних посадах – пройшов шлях від робітника Хотинського лісокомбінату, лісника, лісоруба, головного лісничого й до директора держлісгоспу.

Голова облдержадміністрації Олексій Петров наголосив, що призначення начальника управління є своєчасним, і йому варто максимально швидко включатися в роботу, адже питання лісового господарства є вкрай важливим. На цьому наголошував у черговий раз під час учорашнього візиту до регіону Президент України Володимир Зеленський.

Разом з новопризначеним керівником управління Василь Кузьович відвідав державне підприємство «Мукачівське лісове господарство».

«Після мого візиту на Закарпаття минуло 1,5 місяці. Те, що я бачив тоді й сьогодні — дві різниці. Хоча до ідеалу далеко, але при нинішній фінансовій ситуації цех у значно кращому стані», – зазначив Голова Держлісагентства.

 

Прес-служба Держлісагентства

Сьогодні, 26 вересня, Голова Державного агентства лісових ресурсів України Василь Кузьович представив нового очільника Закарпатського ОУЛМГ. Ним став колишній директор ДП «Хотинське ЛГ» Віктор Яковець. На […]