Проголошено вирок у кримінальному провадженні щодо вимагання

4 роки ago admin 0


            Сьогодні в Мукачівському міськрайонному суді проголошено вирок у  кримінальному  провадженні  щодо осіб, які обвинувачувалися у вчиненні кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч.2 ст.189 КК України – вимагання, вчинене  за передньою змовою групою осіб, з погрозою насильства над потерпілим, обмеженні його прав і свобод.

            Обвинувачені в судовому засіданні повністю  заперечували свою вину у вчиненні  інкрімінованого їм злочину.  Суд встановив, що незважаючи на не визнання обвинуваченими своєї вини, їх показів, вина обвинувачених у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.189 КК України, підтверджується показами потерпілого та свідка, допитаних в судовому засіданні, письмовими доказами у справі.

            Суд визнав громадянина Др.  винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.189 КК України, та призначив йому покарання у виді чотирьох років позбавлення волі.

            Інших  обвинувачених, громадян Д., З., та Ш. суд також визнав винними у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.189 КК України, та призначив їм  покарання у виді трьох років позбавлення волі.       

            Примітка . Подія мала місце 17 березня 2020 року в м. Мукачево, де за попередньою змовою група осіб вчинила злочин – вимагання, вчинене  з погрозою насильства над потерпілим, обмеженні його прав і свобод.

 

                                                                                                                                    Прес-служба Мукачівського міськрайонного суду