ОТГ МАЮТЬ МОЖЛИВІСТЬ ОТРИМАТИ КОШТИ З ДЕРЖБЮДЖЕТУ В РАМКАХ ПІЛОТНОГО ПРОЄКТУ „РОЗВИТОК СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ”

4 роки ago admin 0

З метою забезпечення деінституціалізації та інклюзії осіб, зокрема осіб з інвалідністю, влаштованих до закладів інституційного догляду та виховання, і запобігання інституціалізації осіб, які належать до вразливих груп, розвитку соціальних послуг та підтримку ОТГ на 2020 рік виділено кошти на реалізацію пілотного проєкту „Розвиток соціальних послуг”.

Для реалізації пілотного проєкту прийнято Постанову Кабінету Міністрів України від 03.03.2020 № 204, якою затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для реалізації даного проєкту. Цим Порядком визначається механізм використання коштів, передбачених у держбюджеті за програмою 2501490 “Реалізація пілотного проєкту “Розвиток соціальних послуг”.

Об’єднані територіальні громади забезпечують надання соціальних послуг за рахунок бюджетних коштів у встановленому законом порядку.

Наказом Міністерства соціальної політики України від 05.08.2020 № 555 „Деякі питання реалізації пілотного проєкту „Розвиток соціальних послуг” затверджено форми документів необхідних для подання заявки на участь у пілотному проєкті.

Форми документів за посиланням: https://cutt.ly/TfBTUee

З метою забезпечення деінституціалізації та інклюзії осіб, зокрема осіб з інвалідністю, влаштованих до закладів інституційного догляду та виховання, і …