Вибори і карантин. Що зміниться для виборця?

3 роки ago admin 0
У день виборів беріть із собою «стандартний набір»:
📍 антисептик
📍 маска
📍 ручка
📍 паспорт
Всі повинні дотримуватись протиепідемічних заходів, обробляти руки дезінфікуючими засобами перед входом до приміщення, перебувати у респіраторі або захисній масці. При цьому члени виборчої комісії можуть звернутися до вас із проханням тимчасово зняти маску для підтвердження особи.
Рекомендовано не брати дітей до виборчих дільниць і користуватися особистою ручкою.
Виборці, які перебувають на самоізоляції, можуть здійснювати голосування за місцем перебування. Для цього потрібно не пізніше 20 години останньої п’ятниці перед днем виборів (до 23 жовтня) подати заяву з доданою довідкою медустанови про стан здоров’я (перебування на самоізоляції). У день голосування таким виборцям необхідно самостійно, не передаючи в руки членам виборчої комісії, показати документ, який підтверджує особу та громадянство України.
Члени комісії, які забезпечують голосування за місцем перебування, мають бути в масках, рукавичках, захисному щитку. І після кожного відвідування проводити утилізацію засобів захисту.
Уникайте скупчення людей, а ще краще ― не створюйте його.
Дотримуйтеся дистанції від 1,5 м та уважно читайте позначки, які будуть розміщенні на вході у виборчу дільницю.
Бережіть себе та близьких!

У день виборів беріть із собою «стандартний набір»: антисептик маска ручка паспорт Всі повинні дотримуватись протиепідемічних заходів, обробляти руки …