Привітання з Днем працівника лісу

4 роки ago admin 0

Вітаю працівників лісового господарства, лісової та деревообробної промисловості з професійним святом!

Ліс – це справжній, живий скарб нашої землі. Зайве нагадувати значення, яке відіграє лісове господарство для економіки держави, як і чинник величезного позитивного природного і екологічного впливу на навколишнє середовище. Ліс – це душа всієї планети. Його раціональне і розумне використання дарує людям тепло і затишок.

Фахівці лісового господарства справедливо заслуговують глибокої поваги і шани, адже щоденною невтомною і наполегливою працею примножують лісовий фонд, забезпечують надійний захист земельних угідь, поліпшують екологічний стан довкілля.

Бажаю працівникам лісового господарства міцного здоров’я, невичерпної енергії, успіхів, мирного неба та Божого благословення.

Переконаний, що ви й надалі робитимете гідний внесок в економічний розвиток як Закарпатської області так і нашої держави та збереження її природних багатств.

Зі святом вас!

З повагою, т.в.о. директора ДП “Закарпатліссервіс” Іван Барна!

Вітаю працівників лісового господарства, лісової та деревообробної промисловості з професійним святом! Ліс – це справжній, живий скарб нашої землі. Зайве нагадувати значення, яке відіграє лісове господарство […]