Закарпатські рятувальники відзначають професійне свято – День рятівника

4 роки ago admin 0

17 вересня Україна відзначатиме свято мужніх та сильних духом людей – День рятівника. Напередодні, 16 вересня, закарпатські рятувальники провели урочисті заходи з нагоди професійного свята. Захід відбувся в Аварійно-рятувальному загоні спеціального призначення, що в Ужгороді.

Привітати зі святом відважних рятувальників та рятувальниць завітали голова Закарпатської облдержадміністрації Олексій Петров, заступник голови Закарпатської обласної ради Петро Грицик, міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, правоохоронці, силовики, духовенство, ветерани оперативно-рятувальної служби та інші поважні особи.

Спочатку присутні заслухали вітання від Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Миколи Чечоткіна, а далі з вітальними адресами, подарунками та відзнаками виступили почесні гості.

«Мужні, самовіддані, хоробрі та завжди готові прийти на допомогу фахівці. Всі ми неодноразово ставали свідками вашої професійної роботи під час ліквідації паводків, пожеж та інших небезпечних явищ. Дозвольте мені подякувати вам за самопожертву, сумлінну роботу та відданість справі», – звернувся до присутніх Олексій Петров.

Далі з вітальним словом до свого колективу звернувся начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області підполковник служби цивільного захисту Мирослав Щербей, який подякував бійцям ДСНС області за високий професіоналізм, оперативність і сумлінне виконання службових обов’язків. Окремо він звернувся до ветеранів оперативно-рятувальної служби, висловивши вдячність за те, що присвятили своє життя справі боротьби з вогнем і сьогодні продовжують ділитися досвідом з молодими фахівцями.

Невід’ємною частиною урочистостей стало нагородження грамотами та відзнаками кращих рятувальників області. За високі показники в службовій діяльності, проявлену самовідданість та вірність було заохочено кращих з кращих працівників підрозділів У ДСНС області.

У ДСНС України у Закарпатській області

ФОТОАЛЬБОМ

DSC_0096.JPGDSC_0122.JPG

DSC_0149 копия.jpgDSC_0178 копия.jpg

DSC_0189 копия.jpgDSC_0223 копия.jpg

_DSF5757 копия.jpgDSC_0219 копия.jpg

DSC_0258 копия.jpgDSC_0272 копия.jpg