На Воловеччині та Свалявщині відбулися заходи, присвячені Дню рятівника

4 роки ago admin 0

Закарпатські рятувальники вже почали проводити урочистості до Дня рятівника, який відзначається щороку 17 вересня. Так, сьогодні, святкові заходи відбулися у Воловці та Сваляві. Із цієї нагоди у відповідних пожежних підрозділах зібралися рятувальники та ветерани і пенсіонери Служби. Проведення заходів відбулося за участі начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослава Щербея. 64 рятувальники та ветерани служби цивільного захисту із Воловецького, Міжгірського та Свалявського районів за сумлінне виконання обов’язків були відзначені нагородами Держслужби з надзвичайних ситуацій і ветеранської організації Служби, Управління ДСНС, Закарпатської облдержадміністрації, та обласної ради.

Крім цього, користуючись нагодою, Мирослав Щербей оглянув приміщення пожежно-рятувальних підрозділів. Зокрема, у Воловці очільник закарпатських рятувальників оцінив результати ремонту фасаду будівлі, кухні й приміщення для відпочину особового складу, а також спортзалу. До слова, ремонтні роботи в кухні відбулися за сприяння органу місцевого самоврядування. У смт. Жденієво та с. Нижні Ворота також завершені ремонтні роботи фасадів підрозділів, встановлено енергозберігаючі вікна та оздоблено каменем фундамент.

На цьому урочистості з нагоди Дня рятівника не завершуються. Завтра відповідний захід відбудеться в Мукачеві у 2 державному пожежно-рятувальному загоні.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

ФОТОАЛЬБОМ

DSC_0217 копия.jpgDSC_0280 копия.jpg

_DSF5059 копия.jpg_DSF4978 копия.jpg

DSC_0304 копия.jpgDSC_0296 копия.jpg

DSC_0339 копия.jpgDSC_0351.JPG

DSC_0382 копия.jpgDSC_0444 копия.jpg

_DSF5020 копия.jpg_DSF5335 копия.jpg

DSC_0410 копия.jpgDSC_0434 копия.jpg

DSC_0386 копия.jpgDSC_0454 копия.jpg