Серед найкращих спортсменів області наші земляки – Лехман Богдан та Лехман Богдана.

4 роки ago admin 0
 
У п’ятницю, 11 вересня, у парку Св.Тетяни біля облдержадміністрації відбулися обласні урочисті заходи з нагоди Дня фізичної культури та спорту, який відзначається щорічно у другу суботу вересня.
Привітали спортсменів і працівників спортивної сфери голова Закарпатської обласної державної адміністрації Олексій Петров, перший заступник голови обласної ради Йосип Борто, начальник управління молоді та спорту ОДА Павло Криндач.
 
Серед найкращих опинились наші земляки Лехман Богдан та Лехман Богдана.
 
За 1 місце Чемпіонату світу з армспорту, який відбувся в м. Констанца, Румунія, Лехман Богдані та її тренеру Лехману Богдану (по сумісництву батьку) призначено грошову винагороду, що передбачена чемпіонам та призерам світових, європейських Чемпіонатів і Кубків з олімпійських, неолімпійських видів спорту та видів спорту серед осіб з інвалідністю, а також їх тренерам:
Також керівники області привітали Лехмана Богдана Михайловича, якому у спортивному сезоні присвоєно спортивне звання та вручили йому посвідчення – «Майстер спорту України» (армспорт) .
Пишаємось Вами ! Бажаємо упевнено йти вперед до нових цілей, перемог та вести за собою інших!

  У п’ятницю, 11 вересня, у парку Св.Тетяни біля облдержадміністрації відбулися обласні урочисті заходи з нагоди Дня фізичної культури …