Нове життя Ірлявської початкової школи

4 роки ago admin 0
Ірлявська початкова школа… Колись у цьому приміщенні був сільський клуб. Але зважаючи на те, що в окрузі не було дошкільного навчального закладу, а демографічний розвиток зростає, спільно з районною владою було прийняте рішення про розташування у цьому приміщенні Ірлявської школи з дошкільною групою.
Нині ми маємо Ірлявську початкову школу, приміщення якої капітально відремонтоване: замінено покрівлю, вікна, двері, зроблено підвісну стелю, нове освітлення, пофарбовано стіни, облаштовано внутрішню вбиральню, кухню, придбано необхідне обладнання. Діточки тут здобувають дошкільну та початкову освіту.
Нове життя Ірлявській початковій школі вдалося отримати завдяки районній раді. Адже саме з районного бюджету були виділені кошти для здійснення капітального ремонту та «перевтілення» цього закладу.
От і сьогодні районна рада не забула про наймолодших. Голова районної ради Руслан Чорнак, депутат районної ради Галина Плеша та керуючий справами виконавчого апарату ради Юрій Фрінцко навідалися до школи. Для активного дозвілля дітей гості привезли вихованцям школи та дошкільнятам іграшки та подарунки.