Для співпраці із чеськими колегами карантин не завада

4 роки ago admin 0

Днями, рятувальники 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород отримали 15 кисневих балонів від колег з Краю Височина (Чеська Республіка). Передав їх фахівцям ДСНС директор благодійного фонду «ViZa» Володимир Чубірко, котрий побажав рятувальникам спокійних робочих буднів, поменше тривожних викликів та завжди повертатись додому живими й неушкодженими. На жаль, через карантинні обмеження, рятувальники обох країн не можуть зустрітися особисто, отож фонд «ViZa» взяв на себе цю благодійну місію та передав спорядження до України.

За допомогою цих балонів та масок рятувальники зможуть ефективно надавати першу долікарську допомогу  постраждалим внаслідок різного роду надзвичайних ситуацій та пожеж, а також безпечно евакуйовувати людей на свіже повітря.

Після передачі подарунків, керівник закарпатських рятувальників Мирослав Щербей обговорив з директором фонду питання подальшої співпраці. Так, на початку жовтня цього року, за умови нормалізації епідеміологічної ситуації в країнах, рятувальники Закарпаття планують візит до чеських колег для успішної реалізації наступних етапів транскордонного співробітництва.

У ДСНС України у Закарпатській області

DSC_0987 копия.jpgDSC_1006 копия.jpg

DSC_1012 копия.jpgDSC_1019 копия.jpg