29 серпня 2020 року в районі вшанували пам”ять захисників України

4 роки ago admin 0

З метою вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу в суспільстві, 29 серпня 2020 року відбулось покладання квітів до пам’ятного знаку Борцям за Волю України.

В заході взяли участь заступник голови районної ради В. Повідайчик, в.о. керівника апарату райдержадміністрації В. Савчин,  Воловецький селищний голова М. Попелич ,  комісар Воловецького районного комісаріату, майор С. Білас , голова громадської організації «Воловецька спілка учасників бойових дій на Сході України» В. Андрійчак , представники Воловецького відділення поліції Мукачівського відділу ГУНП в Закарпатській області, працівники райдержадміністрації та райради, громадськість.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували всіх тих хто віддав своє життя в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Того ж дня  представники органів місцевого самоврядування разом з учасниками АТО  вшанували пам’ять та поклали квіти до могил загиблих бійців Горбатюка В. в селі Підполоззя, Ігнатишина Р. в селі Скотарське та Тимохіна І. в селі Нижні Ворота.

З метою вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність …