В Ужгороді лісівники облагородили місцевий сквер

4 роки ago admin 0

Сквер «Малий Галагов», поблизу Закарпатської обласної державної адміністрації, оминути увагою не зможе ніхто. Ні місцевий житель, ні гість обласного центру, які приходять або по роботі в адміністрацію або відпочити.

Не оминули увагою його і місцеві лісівники, працівники держлісгоспів Рахівщини, а до того Міжгірщини та Берегівщини. Тому й взялися за всім потрібну справу, – перші оновили лавиці, встановили гойдалку та міні-майданчик для дітей та майданчик для гри в петанк. Другі ж зробили «Відкритий офіс», який радо приймає гостей, представників бізнесових кіл та навіть спортсменів, які займаються фізичною культурою на майданчику під шатром.

«Ця справа – як гарний приклад, що все можна реалізувати, маючи ініціативу та бажання зробити щось для свого обласного центру», – зазначає заступник начальника ЗОУЛМГ Василь Кий.

Варто додати, що працівники Перечинського, Великоберезнянського, Хустського та Ужгородського лісгоспів також не відстають і в свою чергу розчищають від захаращення аеропорт міста Ужгород.

Сквер «Малий Галагов», поблизу Закарпатської обласної державної адміністрації, оминути увагою не зможе ніхто. Ні місцевий житель, ні гість обласного центру, які приходять або по роботі в […]