Уряд перерозподілив 1,1 млрд грн державної субвенції для реконструкції об’єктів соціальної інфраструктури

4 роки ago admin 0
Кошти будуть розподілені місцевим бюджетам на реалізацію 243 проектів у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України на 2020 рік.
Відповідне рішення Кабінет Міністрів України підтримав на засіданні 12 серпня.
«Програма орієнтована перш за все на області, які прийняли найбільшу кількість переселенців, тому кошти здебільшого будуть спрямовані на місцеві бюджети в Луганській, Донецькій, Харківській, Дніпропетровській та інших областях», — зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
Прем’єр-міністр додав, що Уряд продовжує реалізацію програми Президента «Велике будівництво» та створює всі необхідні умови, щоб процес ішов без зупинок.
За підсумками засідання Кабінет Міністрів також затвердив проекти розпоряджень про відведення земельних ділянок у Харківській та Полтавській областях під потреби капітального ремонту автомобільної дороги державного значення Київ – Харків – Довжанський.
«Це не глобальне рішення, але невід’ємна частина процесу, щоб якомога швидше завершити проект, і люди змогли їздити дорогами світової та європейської якості», — наголосив Денис Шмигаль.

Кошти будуть розподілені місцевим бюджетам на реалізацію 243 проектів у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України на 2020 …