Держлісагентство вживає всіх необхідних заходів для запобігання поширенню коронавірусної хвороби

4 роки ago admin 0

Як повідомлялося, минулого тижня стало відомо про трьох працівників апарату Держлісагентства, які захворіли на коронавірус. Після цього, всі співробітники пройшли ПЛР-тестування, за результатами якого коронавірусна хвороба була виявлена ще у 5 осіб.

Наказом Державного агентства лісових ресурсів України №228 від 23.07.2020 введені додаткові заходи, спрямовані на запобігання поширенню в апараті Держлісагентства гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARSCoV-2.

Зокрема, після виявлення спалаху цієї хвороби у працівників відомства, було проведено дезінфекцію всіх приміщень адміністративної будівлі Держлісагентства.

Керівникам структурних підрозділів центрального апарату Держлісагентства доручено забезпечити дотримання державними службовцями відповідних підрозділів протиепідемічних заходів під час виконання посадових обов’язків (заходи особистої гігієни, носіння респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, температурний скринінг, провітрювання приміщень тощо). Окрім того, в разі виявлення ознак респіраторних захворювань у державних службовців негайно направляти їх до медичних закладів; забезпечити погодження державним службовцям завдань, які виконуватимуться за посадою за межами адміністративної будівлі (дистанційна робота).

Як повідомлялося, минулого тижня стало відомо про трьох працівників апарату Держлісагентства, які захворіли на коронавірус. Після цього, всі співробітники пройшли ПЛР-тестування, за результатами якого коронавірусна хвороба […]