Наслідки паводку та поширення коронавірусу на Закарпатті обговорили під час засідання комісії з питань ТЕБ та НС

4 роки ago admin 0

3 серпня в Ужгороді відбулося позапланове засідання Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. У нараді в режимі відеоконференції під керівництвом голови Закарпатської ОДА Олексія Петрова взяв участь начальник Управління ДСНС в області Мирослав Щербей. Фахівці обговорили два питання: червневий паводок, наслідки якого до цього часу повністю не ліквідовано, та стан поширення в краї захворювань на коронавірусну хворобу COVID-19.

 

За уточненими даними на відновлення інфраструктури, зруйнованої паводком, необхідно 377 млн гривень. Зокрема, 112 мільйонів треба виділити на відновлення автомобільних доріг, 218 мільйонів – на відбудову об’єктів, що належать до сфери управління місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, 6 мільйонів – на ремонт пошкоджених та зруйнованих житлових будинків.

Стосовно другого питання було зазначено, що відсьогодні на всій території краю встановлено «жовтий» рівень епідеміологічної небезпеки. Відтак за підсумками виступів доповідачів було прийнято рішення про зняття ряду обмежень, котрі діяли раніше на території Закарпатської області.

DSC_0637.JPG   DSC_0640.JPG

 

У ДСНС України у Закарпатській області