ВИДАЛЕННЯ ВІДХОДІВ ЧЕРЕЗ СМІТТЄВІ БАКИ – 4

4 роки ago admin 0

   Станом на 28 травня 2020 року обладнано сміттєвими баками ще 2 (два) майданчика для збирання побутових відходів.

   Продовжуючи роботи по будівництву майданчиків і обладнанню їх сміттєвими баками для видалення побутових відходів, комунальне підприємство "Воловецький селищний "Водоканалсервіс" ввело в експлуатацію майданчики для для збирання відходів за адресами:

7. По вул. І. Франка (непаодалік РЕМ) – для мешканців садиб на вулицях І. Франка, 8-го березня, част. вулиць Шевченка і Залізнична.

8. По вул. Пушкіна (поблизу будинку №10) – для мешканці будинків № 1, 5, 9, 10 по вул. Пушкіна та № 1 по вул. Фабрична.

   Нагадуємо, що раніше в селищі запущено в експлуатацію шість майданчиків для збирання відходів:

1. По вул. Підгірна – для мешканців садиб на вулицях Підгірна і Незалежності.

2. По вулиці Шевченка (біля залізничного мосту) – для мешканці будинків №1, 3 по вул. Шевченка.

3. По вул. Карпатська (біля кол. кінотеатру) – для мешканці будинків № 33, 40, 46, 48 по вул. Карпатська та № 1 по вул. Пушкіна.

4. На розі вулиць Коротка і Дружб – для мешканці садиб по вулицях Коротка і Дружби та житлових будинків № 1 по вул. Коротка, № 1, 3 по вул Дружби,  № 25 по вул. Карпатська.

5. По вул. Фабрична (біля залізничного переїзду) – для мешканці садиб по вулиці Фабрична та житлових будинків № 7, 9, 11, 23, 25 по вул. Фабрична, № 2, 4 по вул. Борканюка, № 72, 74, 76 по вул. Карпатська.

6. По вулиці В. Чорновала (неподалік колиби) – для мешканців садиб на вулицях В. Чорновала, Молодіжна, і Л. Українки.

  Роботи продовжуються.

   Селищна рада нагадує, для цього успішного впровадження нового методу видалення відходів, мешканцям необхідно виконувати певні зовсім нескладні умови:

   1. Викидати сміття тільки в баки, а не залишати поряд з ними, де його будуть розносити по окрузі вітер і тварини, що не покращить санітарного стану, від якого залежить здоров"я наше і наших дітей.

    2. Всім мешканцям в обов"язковому порядку необхідно укластиу годи на вивезення відходів з кожної квартири та кожного приватного будинку і вчасно вносити комунальні платежі, оскільки з комунальниму підприємству необхідно виплачувати заробітну плату працівникам, сплачувати податки, утримувати транспорт і саме сміттєзвалище.

   Селищна рада закликає мешканців, заради свєї ж користі, проявити свідомість та звертає увагу на те, що відсутність угоди на вивезення відходів є підставою для складання адміністративного протоколу на власника (наймача) житла, що тягне за собою штраф в розмірі від 370 грн.