Голова Закарпатської ОДА Олексій Петров знайомився з Ужгородським районом

4 роки ago admin 0

Очільник краю відвідав заклади освіти, спорту, охорони здоров’я району. Супроводжували його голова Ужгородської районної ради Руслан Чорнак та голова райдержадміністрації Вячеслав Дворський.

Першочергово керівник області навідався до Ужгородської районної лікарні. Тут оглянув стан лікарні. Керівники району розповіли йому про те, якою була лікарня, і що маємо на сьогодні. Адже, як відомо, тут проведено роботи з реконструкції, замінено вікна, покращено матеіально-технічну базу, закуплено дороговартісні медичні прилади, тощо. Наразі тривають роботи по капітальному ремонту. Все це фінансується за рахунок коштів районного бюджету.
Голова облдержадміністрації Олексій Петров, у свою чергу, висловив слова вдячності медикам закладу за нелегку роботу, яку вони виконують щодня, задля нашого спокою та здоров’я.
Слід за лікарнею, керівник краю поїхав до с.Коритняни, де оглянув будівництво сільської амбулаторії. Біля 7 млн грн виділено із держбюджету. Роботи розпочалися у березні, завершити будівництво планують у вересні.
В районі наразі будують 7 амбулаторій. Одна із них, – у с.Руські Комарівці, вже розпочала свою роботу.

Олексій Петров також ознайомився із спортивним комплексом “Зінедін” у с. Баранинці. Тут вихованці Ужгородської районної дитячо-юнацької спортивної школи займаються у спортивних секціях безкоштовно, оскільки оплата за них проводиться з районної казни. Так, на спортивне виховання дітей району з районного бюджету щороку виділяють близько 1 млн 500 тис грн.
Дубрівська школа. Керівники району ознайомили губернатора краю із облаштованою внутрішньою вбиральнею.
Олексій Петров: “До вересня у школах району мають бути збудовані внутрішні вбиральні. Є відповідна програма. Діти повинні отримати те, на що заслуговують- нормальні, якісні умови під час навчального процесу.”