Репутацію берегівських лісівників намагаються спаплюжити

4 роки ago admin 0

Деякі користувачі соціальних мереж неодноразово намагалися і намагатимуться спаплюжити репутацію лісівників Берегівщини. Хоча паралельно з публікаціями в соціальній мережі Facebook громадянин Берегівщини також звертався у держлісгосп із запитами, на які йому неодноразово надавалися відповіді. Попри офіційні відповіді, пан Володимир Бутько все одно намагається спаплюжити репутацію лісівників Берегівщини.

У свою чергу хочемо наголосити, що ДП “Берегівське ЛГ” веде лісогосподарську діяльність згідно чинного законодавства України, розпочинає і проводить різного виду роботу по лісовпорядкуванню планово та за угодою і контролем відповідних органів, яким підпорядковується.

Окрім наведення наголосу на рубки головного користування, які проводяться, також треба зазначити, що лісове господарство займається розробкою систем заходів спрямованих на забезпечення ефективної організації та науково обгрунтованого ведення багатофункціонального лісового господарства , розширене відтворення лісів, їх охорони і захисту, раціонального невиснажливого використання лісових ресурсів, підвищення продуктивності лісів. На жаль вище перераховані види діяльності не часто згадують, разом з тим, що лісове господарство забезпечує робочі місця навіть під час карантину, забезпечує підприємства і населення лісоматеріалом.

Вказані відео та фото докази із попередньої статті свідчать про те, що робота була проведена згідно правил( розмічені стовпчики, що вказують на межу, правильно проведене трелювання, проведено облік лісоматеріалу в електронну базу даних), а вказані фото матеріали документів підтверджують легальність проведених робіт на даному участку і пояснюють відповідну реакцію правоохоронних органів.

http://beregovo.today/NewsOpen/id_news_531945


Деякі користувачі соціальних мереж неодноразово намагалися і намагатимуться спаплюжити репутацію лісівників Берегівщини. Хоча паралельно з публікаціями в соціальній мережі Facebook громадянин Берегівщини також звертався у держлісгосп […]