У ЗАКАРПАТСЬКІЙ ОДА ТА ОБЛРАДІ ПОСИЛЮЮТЬ КАРАНТИННІ ЗАХОДИ ПО ЗАПОБІГАННЮ ПОШИРЕННЯ КОРОНАВІРУСНОЇ ХВОРОБИ COVID-19.

4 роки ago admin 0

Відповідне розпорядження підписав голова Закарпатської ОДА Олексій Петров.

? Які саме заходи передбачені розпорядженням:

➡ Обмежити масові заходи в адмінбудівлі обласної ради.

➡ Рекомендовано проводити наради в режимі селекторного зв’язку.

➡ У разі нагальної потреби проводити наради, робочі зустрічі та засідання у приміщеннях з дотриманням дистанції між учасниками 2 метри та у засобах індивідуального захисту.

➡ Призупинити прийом громадян з особистих питань. Рекомендувати громадянам подавати звернення та заяви засобами телекомунікаційного зв’язку.

➡ Вхід (вихід) осіб до (з) адмінбудівлі здійснюється виключно через пост служби охорони, що розміщений на першому поверсі, після проведення температурного скрінінгу дистанційним термометром та за умови вдягнутого засобу індивідуального захисту.

➡ У випадку виявлення факту температури 37,2 С і вище, а також у разі відсутності засобів індивідуального захисту, особа у будівлю не допускається.

➡ Документом, що дає право доступу, є службові посвідчення осіб, які працюють в адмінбудівлі, тимчасові перепустки та посвідчення депутата обласної ради.

➡ Графік пропуску до (з) адмінбудівлі працівників у робочі дні: з 7.45 до 9.00; з 12.00 до 14.00, з 17.00 до 18.30 год.

➡ Вхід (вихід) членів регіонального штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації здійснюється за необхідності, для виконання визначених завдань з організації і координації робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, пов’язаної з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 в області, у робочі та вихідні дні без обмеження в часі.

➡ Збільшення кратності прибирання всіх приміщень будівлі (не менше 2 – 3 разів протягом робочого часу установи).

➡ Якщо є наявність технічної і практичної можливості максимального запровадження дистанційної роботи вдома на період дії карантину.

➡ Райдержадміністраціям та рекомендувати міськвиконкомам, виконавчим органам місцевих рад (ОТГ) розробити та затвердити відповідні заходи.

Відповідне розпорядження підписав голова Закарпатської ОДА Олексій Петров. ? Які саме заходи передбачені розпорядженням: ➡ Обмежити масові заходи в адмінбудівлі обласної …