Звернення в.о. голови РДА І. Понзеля, з нагоди Дня пам”яті Чорнобильської трагедії

4 роки ago admin 0

Сьогодні минають 34-і роковини з того трагічного моменту, коли 26 квітня 1986 року сталась техногенна, гуманітарно-екологічна катастрофа світового масштабу – аварія на Чорнобильській атомній електростанції.

Україна та Європа досі долають наслідки цієї катастрофи, які були б ще більшими і страшнішими, якби не людський подвиг та відвага, які є неоціненними. Подвиг ліквідаторів наслідків Чорнобильської катастрофи – приклад мужності, героїзму та великої поваги до свого народу та Батьківщини

Час не загоїв чорнобильських ран, не стер у пам’яті важкі й героїчні події, імена мужніх людей, які виявили жертовність, високий патріотизм і ціною власного життя й здоров’я зупинили ядерну катастрофу.
.

Без минулого немає майбутнього. Ми завжди пам’ятатимемо подвиг героїв-ліквідаторів, серед яких було багато і жителів нашого району, їх самовідданість та самопожертву.

Низько схиляємо голови перед неоціненним людським подвигом, мужністю, героїзмом та відвагою.

Слава живим героям-чорнобильцям та світла пам’ять тим, хто передчасно пішов із життя внаслідок цієї трагічної аварії.

З повагою

в.о. голови РДА                                          Іван Понзель

Сьогодні минають 34-і роковини з того трагічного моменту, коли 26 квітня 1986 року сталась техногенна, гуманітарно-екологічна катастрофа світового масштабу …